facebook tracking

Möt Therese Nordstrand

Regional Manager, Quality and Management East

klicka för att bli Therese kollega

”Ett företag som genuint bryr sig om medarbetaren”

Therese Nordstrand är regionchef för affärsområdet Quality & Management East som har närmare 85 konsulter. Therese började själv som konsult på Knightec år 2013.  

– Magkänslan sa att Knightec var rätt och jag har inte ångrat mig en sekund. För mig är det viktigt att det är prestigelöst, att alla kommer till tals – och att alla blir lyssnade på. Knightec ger dig arenan, det är upp till dig att bestämma hur du vill spela den. 

MI Therese Nordstrand.webp

Det här är ett företag som genuint bryr sig om medarbetaren, säger Therese. I rollen som regionchef arbetar Therese i en öppen anda och hon ser fram emot flera utmaningar. 

 

MI Therese Nordstrand bild.jpg

 

– Vi har flera kunder som gör stora satsningar där vi som företag verkligen kan vara med och göra skillnad. Det är av yttersta vikt att vi förstår deras situation idag men även hjälper dem att lyfta blicken mot framtida scenarion. Nyckeln till detta ligger hos konsulterna och just kundkontakterna är därför centrala, menar Therese.

 

 

Klicka för att spontanansöka!

Kultur och värderingar

Vi visar omtanke genom att värna, utveckla och respektera varandra. 

Vi arbetar alltid för att överträffa förväntningarna hos våra kunder genom att bidra med affärsnytta i våra uppdrag. 

Vi tror på oss själva och står för våra åsikter, tar ett ägarskap och strävar alltid efter att leverera de bästa lösningarna.  
Vi vågar vara bäst.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor