facebook tracking

Case-kväll med Knightec och E-sektionen

Knightec bjuder in till en kväll på vårat splitternya kontor där vi kommer utmana dig i en case-tävling. Dessutom kommer det finnas möjlighet att prata med våra konsulter och lära dig mer om Knightec och vad man som konsult hos oss arbetar med. Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig nu

Välkommen till Knightec!

Knightec bjuder in dig som studerar på E-sektionen på KTH till en inspirerande kväll på vårt helt nybyggda kontor i Solna.

Under kvällen kommer du få möjlighet att lära känna oss på Knightec lite bättre och utmanas i en case-tävling där du kommer att få arbeta med ett case likt de vi ställs inför på daglig basis hos våra kunder. Självklart kommer vinnaren att belönas med ett fint pris!

Det kommer även finnas gott om tid att prata med våra konsulter och ställa alla frågor du kan tänkas ha om Knightec, vad de egentligen gör om dagarna och hur det är att komma ut i arbetslivet efter avslutade studier.

Anmäl dig här

När, var och hur? 

Tisdagen den 26 november kl 17:30- 20:30

Knightecs kontor på Rättarvägen 3 i Solna

Vi kommer att bjuda på mat och dryck, tävling samt massor av inspiration och kunskap.

Vem riktar sig eventet till?

Eventet riktar sig till dig som är i slutet av dina studier inom Elektroteknik och är nyfiken på konsultrollen och vilka uppgifter man kan ställas för efter examen.

Vi har begränsat antal platser så se till att anmäla dig redan idag! När vi mottagit din anmälan kommer du inom kort få ett mail som bekräftar din plats eller om du står på väntelistan. Sista anmälningsdagen är 22 november.

Anmäl dig nu!

Vi vill lära känna dig!

Vi vill lära känna dig innan du är färdig ingenjör. För oss är det viktigt att ha en nära relation till dig som student redan under studietiden. 

I samarbeten kommer vi närmare varandra och du får en språngbräda till ett jobb hos oss. Vi kommer generöst dela med oss av vår kunskap och insikter och hoppas att du utmanar oss i varje möte.

Kultur och värderingar

Vi visar omtanke genom att värna, utveckla och respektera varandra. 

Vi arbetar alltid för att överträffa förväntningarna hos våra kunder genom att bidra med affärsnytta i våra uppdrag. 

Vi tror på oss själva och står för våra åsikter, tar ett ägarskap och strävar alltid efter att leverera de bästa lösningarna.  
Vi vågar vara bäst.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor