facebook tracking
Stellan Robertsson

Stellan Robertsson

Group Manager, Technology North – Technology

Hej! Mitt namn är Stellan och jag är Group Manager på Technology North med bas i höga kusten och Örnsköldsvik. Jag är utbildad civilingenjör i maskinteknik från Luleå Tekniska Universitet och har lång erfarenhet av ledarskap från flera olika företag inom industrisektorn, främst från produktions- och projektledning. De senaste sex åren har jag jobbat som projektledare med industrialisering av medicinska produkter vilket gett mig erfarenhet av en mängd olika situationer och med detta också en stor trygghet i både ledarskapet, affären och relationen med kunden. 

Vi är idag cirka 20 personer i gruppen och vi jobbar i ett brett spektrum inom produkt- och processutveckling med flera spännande kunder i närregionen samt ett antal minst lika spännande lite längre bort. Med våra kunders bästa i sikte samt fortsatt fokus på individens utveckling kommer vi fortsätta växa och ha kul!

Tveka inte, anmäl ditt intresse eller ta kontakt direkt med mig eller någon av mina kollegor om du vill vara med på vår resa. 

 

stellan.robertsson@knightec.se

0706872293

Already working at Knightec?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor